Overzicht instellingen

Er zijn enkele accountinstellingen die standaard kunnen worden aangepast en toegepast op je account. Natuurlijk kan je ze op elk moment opnieuw wijzigen, of in sommige gevallen elke keer dat jeu een nieuw bericht, enquête of formulier maakt (wanneer de instellingen van toepassing zijn op een van deze drie). In je account vind je verschillende categorieën aan instellingen. Sommige categorieën zijn alleen beschikbaar voor accounts met extra betalende functies. In het volgende artikel vind je wat je kunt aanpassen in alle verschillende categorieën.

Wizard Templates

Pas de huisstijlbanner en het kleurenpalet van Wizard-sjablonen aan naar je eigen huisstijl. De instellingen worden toegepast op alle nieuwe berichten die je met wizard-sjablonen maakt. Op die manier vermijd je ze elke keer aan te passen, maar je kunt nog steeds de standaardinstellingen voor elk bericht overschrijven.

Klik hier voor meer informatie over huisstijlinstellingen.

Geblackliste contacten

In de instellingen voor contacten op de blacklist kan je aangeven om automatisch contacten die zich uitschrijven voor je berichten toe te voegen op de blacklist. Je kan ook aangeven of je contacten die op de blacklist staan, opnieuw wilt laten inschrijven via een opt-in formulier.

Klik hier voor meer informatie over de blacklist en contacten op de blacklist.

Bounces

Bepaal hoe vaak een contactpersoon kan bouncen voordat deze de status 'bounced out' krijgt. Selecteer of uitgeschakelde contacten worden toegevoegd aan de zwarte lijst of worden verwijderd uit uw account.

Klik hier om te leren wat bounces zijn en hoe ze werken in Flexmail.

Link Tracking

Geef aan of u alle links in uw berichten in Link Tracking en / of Google Analytics wilt opnemen.

Klik hier om te leren wat Link Tracking is en hoe het werkt in Flexmail.

E-mail header en footer

Flexmail vult alle e-mailberichten aan met een header (koptekst) en een footer (voettekst). U kunt de header en footer hier in de instellingen verwijderen of u kunt gewoon hun uitlijning wijzigen. Al uw berichten bevatten een afmelding en een updatelink in de voettekst. U kunt aangeven dat u die links uit de voettekst wilt verwijderen in de instellingen, maar houd er rekening mee dat een afmeldlink verplicht is in elk bericht dat u wilt verzenden.

Klik hier voor meer informatie over de header en footer van de e-mail.

Bewerk profiel

Selecteer welke velden contactpersonen zouden kunnen wijzigen als ze hun informatie in uw database willen bijwerken via de standaard updatelink.

Test profiel

Voer voorbeeldwaarden in en selecteer de interesselabels en voorkeuren die zullen worden gebruikt in de voorbeeldweergave van een bericht om uw tijdelijke aanduidingen te testen.

Formulierinstellingen

U kunt de standaardtaal en het kleurenpalet van uw formulieren definiëren, een banner uploaden en aangeven of u na elke invulling van het formulier een bevestigingsmail wilt ontvangen. Deze instellingen worden toegepast op alle nieuwe formulieren die u maakt. Op die manier vermijdt u ze elke keer aan te passen, maar u kunt nog steeds de standaardinstellingen voor elk formulier overschrijven.

Klik hier voor meer informatie over huisstijlinstellingen.

Enquête-instellingen

U kunt de standaardtaal en het kleurenpalet van uw enquêtes definiëren, een banner uploaden en aangeven of u na elke voltooide enquête een bevestigingsmail wilt ontvangen. Deze instellingen worden toegepast op alle nieuwe enquêtes die u maakt. Op die manier vermijdt u ze elke keer aan te passen, maar u kunt nog steeds de standaardinstellingen voor elke enquête overschrijven.

Klik hier voor meer informatie over huisstijlinstellingen.

Eigen velden

Je hebt standaard contact velden die je kan gebruiken om data van je contacten op te slaan in je database. Als deze standaardvelden niet voldoen, kan je eigen velden aanmaken Je kan kiezen tussen de veld types vrije tekst,enkele keuze, meerkeuze, numeriek en datum. De hoeveelheid eigen velden die je kan aanmaken hangt af van je abonnement.

Klik hier voor meer informatie over contactvelden.

Credits Alert

Opgelet
Deze instelling is alleen zichtbaar voor accounts die credits gebruiken.

U kunt een Credits Alert activeren en u kunt het minimum aantal credits van uw account definiëren. Als de waarschuwing actief is, stuurt Flexmail je een e-mail als het minimumbedrag is bereikt, zodat je onverwachts geen tegoed meer hebt.

Sender Validatie

In deze categorie kunt u Sender verificatie en E-mailauthenticatie instellen voor de e-mailadressen die u gebruikt of wilt gebruiken in uw account.

Klik hier voor meer informatie over afzenderverificatie en e-mailverificatie

Sociale Media

Voer de URL's in van de social media-pagina's die u standaard wilt instellen voor de social media-knoppen in uw e-mailberichten. U kunt nog steeds de opties kiezen die u hier niet in het bericht zelf invult en handmatig URL's in het bericht plaatst.

SMS Campaigns

Opgelet
Dit is een extra betaalde functie, dus deze categorie is niet voor alle accounts zichtbaar.

Voeg zoekwoorden toe die u in uw sms-campagnes wilt gebruiken. Sleutelwoorden worden gebruikt om de antwoorden op uw sms-campagnes te onderscheiden.

Web Tracking

Opgelet
Web Tracking is een extra betaalde Flexmail-functie, dus deze categorie is niet zichtbaar voor alle accounts.

Hier kunt u conversiedoelen instellen voor uw Web Tracking. Door conversiedoelen te gebruiken, kunt u bijhouden op welke manier een campagne heeft bijgedragen aan het aantal conversies op uw website. Het definiëren van uw conversiedoelen is een van de voorbereidingen die u moet treffen voordat u Web Tracking instelt.

Klik hier voor meer informatie over Web Tracking.

Password policy

In deze instellingen kunt u aangeven om automatisch alle nieuwe IP-adressen goed te keuren, een e-mail te ontvangen wanneer iemand zich aanmeldt vanaf een nieuw IP-adres, een e-mail te ontvangen als iemand 3 keer achter elkaar onjuiste inloggegevens voor uw account gebruikt en de e-mail in te voeren waarnaar de meldingen gaan zal worden verstuurd. U kunt ook het vervalinterval van het wachtwoord instellen en het hergebruik van hetzelfde wachtwoord beperken. De wachtwoordinstellingen worden toegepast op alle gebruikers in uw account.

Huisstijlkleuren

Stel de kleuren in die u regelmatig gebruikt tijdens uw communicatie. Deze kleuren verschijnen standaard in de verschillende kleurkiezers in uw account.

Klik hier voor meer informatie over huisstijlinstellingen.