De huisstijl voor Wizard templates instellen

In je accountinstellingen kun je de huisstijlbanner en kleuren voor standaard Wizard templates instellen naar je eigen huisstijl. De instellingen die je hier configureert, worden toegepast wanneer je Wizard-sjablonen gebruikt, maar je kunt altijd ter plaatse wijzigingen aanbrengen.

1. Om de standaardinstellingen van Wizard templates aan te passen, ga je naar Instellingen > Wizard templates in je account.

2. Klik op Bladeren om de banner te uploaden. De banner die je uploadt, wordt aangepast aan de grootte van het bericht, maar de optimale afmetingen zijn een breedte van 600 pixels en een hoogte van 80-100 pixels.

3. Als je een van de templates selecteert, kun je het kleurenpalet van die template aanpassen aan jouw eigen huisstijl. Alle nieuwe e-mails die je hierna maakt, gebruiken automatisch de door jou geselecteerde kleuren, maar je kunt deze kleuren nog steeds wijzigen voor elk nieuw bericht.