Je veiligheidsbeleid instellen

De veiligheid van je account en gegevens zijn erg belangrijk voor ons. Om dat te garanderen, raden we aan om de wachtwoordinstellingen te definiëren met de maatregelen die Flexmail biedt, vooral als er meerdere gebruikers in het account zijn.

1. Ga naar het gedeelte Instellingen > Veiligheidsbeleid in het account.

2. Ten eerste kun je bepalen of het inloggen in jouw account vanaf een nieuw IP-adres is toegestaan. Je kan ook aangeven of je een e-mailbericht wilt ontvangen nadat iemand toegang kreeg tot je account vanaf een nieuw IP-adres, of 3 opeenvolgende keren foutieve inloggegevens probeerde in te voeren.
  3. Vervolgens moet je een e-mailadres invoeren waarnaar dergelijke meldingen worden verzonden.
  4. Ten slotte kun je ook een vervalinterval voor de wachtwoorden instellen en het aantal beperkingen voor het gebruik van hetzelfde wachtwoord selecteren. Deze twee instellingen zijn van toepassing op alle gebruikers in dit account..