Een landing page aanmaken

Landing pages zijn een geweldige manier om je contacten te voorzien van maximale informatie over je producten, maar ook om je bericht tegelijkertijd helder en duidelijk te houden. Dit artikel zal je laten zien hoe je een landing page kunt maken.

1. Ga naar Landing pages in het gedeelte Automation van je Flexmail account. Hier vind je alle landing pages die je al hebt aangemaakt, gerangschikt per categorie.

2. Klik op Nieuwe landing page aanmaken.
  3. Selecteer of je de landing page met de Drag & Drop builder of met de HTML Editor wilt aanmaken. Als je de Drag & Drop Builder kiest, heb je een aantal templates die je kunt gebruiken als je de optie ‘Geen template gebruiken’ de-selecteert. Voer vervolgens een naam in voor je landing page, selecteer een categorie (en je template) en klik op Opslaan om te beginnen met het samenstellen van je landing page.

4. Ga verder alsof je een e-mailbericht aanmaakt. De werkwijze voor het maken van landing pages is helemaal gelijk aan het maken van een e-mailbericht in de Drag & Drop Builder of de HTML editor.