Over de HTML Editor

Wat is de HTML Editor?

De HTML Editor is een van de drie tools die je in Flexmail kunt gebruiken om een bericht te aan te maken voor je doelgroep.

In tegenstelling tot de Drag & Drop Builder of de Wizard, geeft de HTML Editor je geen vooraf ontworpen opties voor je bericht. De HTML Editor werkt het beste in deze twee gevallen. A) Je wilt een zeer eenvoudig, uitsluitend op tekst gebaseerd bericht versturen of B) je hebt een speciaal ontworpen HTML-bericht van een grafisch ontwerper.

Hoe werkt de HTML Editor in Flexmail?

Het belangrijkste is dat de HTML Editor in Flexmail een WYSIWYG editor is. Je kunt het gebruiken om je bericht te schrijven, de lay-out en stijl te bewerken, je lettertype en tekstgrootte aan te passen en afbeeldingen, tabellen, hyperlinks en een andere opmaak toe te voegen. De editor zal het bericht precies weergeven zoals jouw doelgroep het zal zien en zal de HTML-code op de achtergrond voor je doen.

Lijst met functionaliteiten van de HTML Editor

• Tekstbewerking. Gebruik de klassieke tekstbewerkingsopties - voor lettertype, grootte, uitlijning, kleur, enz.
  • Afbeeldingsbeheer.  Voeg een afbeelding of een bestand toe aan je bericht.
  • Linkbeheer. Link je bericht naar je website of naar een enquête.
  • Personalisatie. Voer placeholders in je tekst in die worden vervangen door hun respectievelijke naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer, adres of andere persoonlijke gegevens uit de database
  • Versiebeheer. Elke keer dat je op de knop Opslaan klikt, wordt er een versie van je bericht bewaard. Klik op Rollback om alle berichtversies te bekijken.
  • Social media beheer. Link je social media naar je bericht of schrijf een bericht om je doelgroep over te halen je nieuwsbrief of je artikel te delen.
  • Voorbeeld. Het laat je zien hoe het bericht eruit ziet terwijl je eraan werkt. Je kunt zelfs bovenaan een e-mailadres invullen en jezelf het bericht als test toesturen.
  • Template. Je kunt het bericht waar je aan gewerkt hebt opslaan als template voor verder gebruik.