Een (geanimeerde) afbeelding toevoegen

Het toevoegen van de perfecte afbeelding aan je bericht kan wonderen doen voor je engagement. Afbeeldingen brengen betekenis over. Met Flexmail kun je stilstaande of geanimeerde afbeeldingen toevoegen waarmee je je contacten kunt aantrekken om je producten te kopen, meer te weten te komen over je diensten, je merk meer te waarderen, zich te abonneren op je brieven, meer interesse te hebben in je evenementen en elk ander doel dat je nastreeft.

In dit artikel geven we je een handig voorbeeld van hoe je een afbeelding kunt toevoegen aan je bericht met al deze drie tools - de Drag & Drop Builder, de Wizard Template en de HTML Editor.

Drag & Drop Builder

Het is mogelijk om een afbeelding element naar een lege structuur te slepen of een voorgedefinieerde structuur die een afbeelding element bevat naar het canvas te slepen.

1. In het tabblad Element kun je het Afbeelding element vinden. Sleep het op het canvas naar een lege structuur.

2. Klik op het Afbeelding element op het canvas om de Eigenschappen afbeelding te openen. Klik vervolgens op Afbeelding wijzigen om een afbeelding toe te voegen.
  3. Je File & Image Manager zal dan verschijnen. Hier kun je een afbeelding selecteren die je al geüpload hebt of op de Upload knop klikken om een nieuwe afbeelding te uploaden.
  4. Klik in de Upload pop-up op Bestanden toevoegen om je lokale mappen te bekijken voor de afbeelding die je wilt uploaden. Zorg ervoor dat de afbeelding die je kiest voldoet aan de toegestane extensies en de maximale grootte.

5. Je hebt je afbeelding nu toegevoegd aan de wachtrij die je wilt uploaden. Klik op Upload om het daadwerkelijk te uploaden naar je File & Image Manager. Je zult de voortgangsbalk van 0% naar 100% zien gaan.
  6. Wanneer je voortgangsbalk tot 100% gevuld is, klik je op Sluiten om vanuit het Upload venster terug te gaan naar de File & Image Manager.
  7. Je zult nu je afbeelding geselecteerd zien in de File & Image Manager. Klik op Invoegen om het toe te voegen aan je bericht.
  8. Vervolgens kun je op het Afbeelding element klikken om de alt text te bewerken, de uitlijning te wijzigen of de marges te fixeren. Je kunt een link naar een externe bron, een e-mailadres, een formulier, een enquête, een landing page of een bestand toevoegen.

Wizard Template

Je kunt afbeeldingen toevoegen aan de personalisatie elementen Logo, BannerGallerij en Artikels.

1. Klik op het element om de opties te vergroten - Als je een afbeelding aan een Artikel toevoegt, moet je op Voeg een artikel toe klikken voordat je je afbeelding kunt invoegen.
  2. Klik op Bladeren om een afbeelding uit je bibliotheek te kiezen.

3. Je File & Image Manager zal dan verschijnen. Hier kan je een afbeelding selecteren die je al geüpload hebt of op de Upload knop klikken om een nieuwe afbeelding te uploaden.

4. Klik in de Upload pop-up op, Bestanden toevoegen om je lokale mappen te bekijken voor de afbeelding die je wilt uploaden. Zorg ervoor dat de afbeelding die je kiest voldoet aan de toegestane extensies en de maximale grootte.

5. Je hebt je afbeelding nu toegevoegd aan de wachtrij die je wilt uploaden. Klik op Upload om het daadwerkelijk te uploaden naar je File & Image Manager. Je zult de voortgangsbalk van 0% naar 100% zien gaan.

6. Wanneer je voortgangsbalk tot 100% gevuld is, klik je op Sluiten om vanuit het Upload venster terug te gaan naar de File & Image Manager.

7. Je zult nu je afbeelding geselecteerd zien in de File & Image Manager. Klik op Invoegen om het toe te voegen aan je bericht.

Support tip
Voor Artikels, kun je ook een afbeelding toevoegen met behulp van de WYSIWYG editor, wat vergelijkbaar is met de methode die in de HTML editor wordt gebruikt. Zie hieronder voor gedetailleerde instructies.

HTML editor

1. Zoek in de HTML Editor naar een pictogram met de tekst Afbeelding invoegen/bewerken en klik erop.

2. Om een afbeelding toe te voegen klik je op het kleine Bladeren icoontje naast het veld 'Bestand/URL'. Je kunt hier ook meteen een alt-tekst toevoegen in Beschrijving van de afbeelding en een Titel.

3. Je File & Image Manager zal dan verschijnen. Hier kun je een afbeelding selecteren die je al geüpload hebt of op de Upload knop klikken om een nieuwe afbeelding te uploaden.

4. Klik in de Upload pop-up op Bestanden toevoegen om je lokale mappen te bekijken voor de afbeelding die je wilt uploaden. Zorg ervoor dat de afbeelding die je kiest voldoet aan de toegestane extensies en de maximale grootte.

5. Je hebt je afbeelding nu toegevoegd aan de wachtrij die je wilt uploaden. Klik op Upload om het daadwerkelijk te uploaden naar je File & Image Manager. Je zult de voortgangsbalk van 0% naar 100% zien gaan.

6. Wanneer je voortgangsbalk tot 100% gevuld is, klik je op Sluiten om vanuit het Upload venster terug te gaan naar de File & Image Manager.

7. Je zult nu je afbeelding geselecteerd zien in de File & Image Manager. Klik vervolgens op Invoegen.

8. Hiermee keer je terug naar de Afbeelding invoegen/bewerken pop-up. Klik op Invoegen om de afbeelding toe te voegen aan je bericht.