Standaard enquête-instellingen configureren

In je accountinstellingen kun je de huisstijl kleuren en banner voor je enquêtes instellen en je kunt ook de notificatie instellingen bepalen. Alles dat je hier instelt zal worden toegepast op nieuwe enquêtes die je creëert, maar je kunt altijd wijzigingen aanbrengen in elke nieuwe enquête.

1. Om de standaardinstellingen van je enquêtes in te stellen, ga je naar Instellingen > Instellingen enquêtes in je account.

2. In het eerste gedeelte Kleuren, kun je de taal van de enquêtes instellen en de het lettertype en de achtergrondkleur aanpassen. Ook kun je een CCS file uploaden.

3. In het Banner gedeelte kun je de banner uploaden die je bovenaan je enquêtes wilt hebben en de uitlijning selecteren. De banner zal aangepast worden aan het formaat van de enquête, maar het optimale formaat zou een breedte van 600 pixels hebben.

4. In het laatste gedeelte Notificatie, kun je aangeven of je aan bevestigingsmail wilt ontvangen na elke afgeronde enquête en naar welk e-mailadres deze verzonden moet worden.