Legacy: Huisstijlkleuren instellen (brandingkleuren)

Opgelet
Als jouw account al werkt met interesses, in plaats van interesselabels en voorkeuren, kan je hier meer info vinden.

Om het aanmaken van nieuw mailmateriaal te vergemakkelijken, raden we aan om de huisstijlinstellingen van je account te configureren. Zodra je de kleuren kiest die specifiek zijn voor jouw branding in de standaardinstellingen, worden ze telkens voorgesteld wanneer je een nieuw bericht, enquête of formulier aanmaakt.

1. Om de standaardkleuren voor de mailing te configureren, ga je naar Instellingen > Huisstijl aanpassen in je account.

2. Stel de gewenste kleuren in de zes beschikbare keuzes in en sla de wijzigingen op wanneer je klaar bent.

Je kan nog veel meer doen in Flexmail
Op zoek naar bijkomende achtergrond informatie?