Je huisstijl instellen (branding)

Om het aanmaken van nieuw mailmateriaal te vergemakkelijken, raden we aan om de huisstijl instellingen van je account te configureren. Zodra je de kleuren kiest die specifiek zijn voor jouw branding, worden ze telkens voorgesteld wanneer je een nieuw bericht, enquête of formulier aanmaakt.

Naast je eigen kleurenpalet kan je hier ook je opt-in pagina’s personaliseren en bekijken hoe deze eruit zullen zien in jouw huisstijl.

1. Om je huisstijl te configureren, ga je naar Instellingen > Branding in je account.

2. In het linkse paneel kan je je eigen huisstijl instellen en de publieke Flexmail-pagina’s personaliseren met afbeeldingen en kleuren. Upload je logo, kies een achtergrondafbeelding en stel je kleuren in. Je kan ook een eigen kleurenpalet selecteren zodat deze kleuren ook standaard getoond worden bij het aanmaken van bijvoorbeeld nieuwe berichten.
  3. Support tip
    Om je afbeeldingen correct weer te geven, is het belangrijk om deze op te slaan met de juiste afmetingen en te optimaliseren voor het internet. Lees hier meer over hoe je je afbeeldingen kan optimaliseren voor het web en e-mail.

4. In het rechtse paneel worden vervolgens de verschillende pagina’s getoond van je opt-in en hoe deze zichtbaar zullen zijn voor je contacten. Je kan hier kiezen tussen de bevestigingsmail, de profielpagina van je contacten, de uitschrijfpagina en een error pagina wanneer de verificatie link is verlopen.
  5. Ben je klaar met het instellen van je huisstijl en tevreden over het resultaat, klik dan op Opslaan.

Je kan nog veel meer doen in Flexmail
Op zoek naar bijkomende achtergrond informatie?