Legacy: Een interesselabel aanmaken en beheren

Als jouw account al werkt met interesses, in plaats van interesselabels en voorkeuren, kan je hier meer info vinden.

Interesselabels kan je gebruiken om het klikgedrag van je contacten te tracken en te categoriseren in groepen op basis van dat gedrag. Vervolgens kan je die categorieën gebruiken om campagnes te versturen, segmenten van je berichten al dan niet te tonen en meer.

In dit artikel ontdek je hoe je interesselabels creëert en beheert.

Een interesselabel aanmaken

1. Ga naar Contacten > Interesselabels in je account.

2. Hier zie je alle interesselabels die je tot nu toe hebt gemaakt. Klik daarna op Nieuw interesselabel aanmaken.

3. Geef je interesselabel een beschrijvende naam en klik op de knop Opslaan.

4. Leer hier hoe je een interesselabel gebruikt.

Een interesselabel beheren

Klik op het tandwiel icoon naast een interesselabel om alle beheeropties te zien.

Toon alle leden van een interesselabel

Bekijk een lijst van alle contacten met een bepaalde interesse. Daar kan je specifieke contacten verwijderen van de geselecteerde interesselijst door te klikken op het tandwielicoon naast het contact.

Exporteer alle leden van een interesselabel

Je kan alle contacten exporteren naar een CSV-bestand, maar je kan ook specifieke velden selecteren die je wil exporteren.