Over geblackliste contacten

Wat is een blacklist?

Als een contact aangeeft dat hij liever geen e-mails van je ontvangt, dan kan het een lastige taak zijn om die informatie door te trekken naar alle andere gebieden waar je contactinformatie opslaat. Bij Flexmail gebruiken we de blacklist – die je kan terugvinden via de derde tab in je contactoverzicht – om alle contacten te verzamelen die geen e-mails meer mogen krijgen. Ze kunnen daar terechtkomen vanwege diverse redenen, die je hieronder terug kunt vinden. Een contact dat terecht is gekomen op de blacklist, wordt niet weergegeven in segmenten en ontvangt geen e-mails doormiddel van compagnes of workflows.


Hoe werkt de blacklist in Flexmail?

Wanneer je een contact op de blacklist hebt geplaatst, betekent dit dat ze geen e-mails van jou zullen ontvangen die verzonden zijn met Flexmail. Ook betekent het dat je ze niet zomaar opnieuw kunt importeren. Wanneer je een nieuw bestand importeert, zullen wij je vertellen of dat bestand contacten van de blacklist bevat. Standaard worden die mensen door ons beschermd om niet nogmaals geïmporteerd te worden. Wanneer je hun toestemming buiten Flexmail om hebt verkregen om weer ingeschreven te worden, dan kun je ervoor kiezen om deze bescherming te verwerpen voor deze specifieke import. Desalniettemin adviseren we je om zeer zorgvuldig met deze instelling om te gaan. 


Hoe komen contactpersonen op de blacklist terecht?

Mensen kunnen op de blacklist terechtkomen om verschillende redenen: 

  • Ze zijn geblacklist
    • Ze zijn uitgeschreven via een knop in één van je e-mails, omdat ze geen informatie meer wensen te ontvangen. Zich uitschrijven moet zo makkelijk mogelijk gemaakt worden. Je wilt namelijk niet dat ze jouw e-mail rapporteren als spam, omdat ze geen uitschrijflink kunnen vinden. Dat zou je reputatie als verzender schaden. Standaard kunnen die contacten zich indien gewenst gewoon opnieuw inschrijven via een opt-in formulier. Op de uitschrijfpagina kunnen ze een reden aangeven waarom ze jouw communicatie niet langer willen krijgen. Als ze dat hebben gedaan kun je die reden vinden via het uitschrijfrapport. 
    • Ze zijn handmatig of door middel van een import door jou op de blacklist gezet.
    • Ze zijn meerdere keren achter elkaar gebounced. E-mailadressen die niet langer beschikbaar zijn en in de lijst blijven staan, kunnen jouw impact schaden. 
  • Ze zijn geblokkeerd
    • Een persoon heeft een van je e-mails gemarkeerd als spam in hun mailprogramma of op de uitschrijfpagina. Wanneer we deze informatie ontvangen, voegen we hen automatisch toe aan de blacklist. 
    • De mailtjes keren terug met de code 5.1.1, wat ons aangeeft dat het e-mailadres niet meer bestaat.

Je kunt nog steeds de informatie van deze contacten op de blacklist bekijken, maar je kunt ze niet meer wijzigen. Wanneer ze simpelweg geblacklist zijn, kun je ze van de zwarte lijst verwijderen en ze weer toevoegen aan je database. Maar als ze zijn geblokkeerd, dan kun je ze niet zomaar zelf verwijderen. Wel kun je altijd contact opnemen met de supportafdeling.

We voegen geblokkeerde contacten automatisch toe aan je blacklist als bescherming: als je door blijft gaan met het verzenden van e-mails naar deze e-mailadressen zou je jouw reputatie als afzender ernstig beschadigen


Weten contacten dat ze op de blacklist staan?

Nee, we treden niet in detail over de manier waarop we hun gegevens technisch verwerken. Voor hen is het belangrijk om hun wensen gerespecteerd te zien. Door zorgvuldig je blacklist te beheren en hun gegevens met respect te behandelen, zorgt ervoor dat je aan deze wens kunt voldoen. 


Wat voor impact heeft de blacklist op het aantal contacten in mijn abonnement?

Semantisch komt een contactpersoon in Flexmail overeen met een e-mailadres. Je betaalt dus voor je abonnement op basis van het aantal geüploade e-mailadressen in de database. Voor ons prijsbeleid houden we alleen rekening met actieve contacten. Voor alle duidelijkheid, op de blacklist geplaatste, verwijderde en niet-bevestigde contacten tellen dus niet mee in je totaal. 


Kunnen mensen op mijn blacklist opnieuw worden ingeschreven? 

  • Een contactpersoon kan zich altijd opnieuw inschrijven via:
    • An opt-in form: will trigger the opt-in flow
  • Jijzelf kunt een contact op de blacklist (niet geblokkeerd) opnieuw inschrijven via:
    • Een CSV-import: door het negeren van de blacklist
    • Een handmatige toevoeging van dat contact: door het negeren van de blacklist
Support tip
Als je niet wilt dat contacten zich opnieuw abonneren, kun je deze standaardoptie uitschakelen in de algemene instellingen van je account.

Wat valt er nog meer te weten over Flexmail?
Hoe da ik dat precies in mijn account?
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er is een probleem opgetreden bij het registreren van je feedback. Probeer het later opnieuw.

Nog niet gevonden waar je naar op zoek was Contacteer ons Contacteer ons