Geblackliste contacten beheren

De blacklist bevat een lijst van alle contacten die geen campagnes meer kunnen of willen ontvangen. Er zijn verschillende redenen om contacten op de blacklist te zetten: ze schreven zich uit, ze rapporteerden een spamklacht of ze werden manueel aan de blacklist toegevoegd met een import of door een harde bounce. 

Correct gebruik van de blacklist houdt je databank clean en helpt je GDPR volledig na te leven. E-mailadressen op de blacklist kunnen niet worden geïmporteerd of manueel toegevoegd aan de databank, waardoor ze nooit nog ongewenste communicatie zullen ontvangen en je reputatie beschermd blijft.

Dit artikel toont je alle mogelijke redenen om iemand aan de blacklist toe te voegen, hoe je contacten verwijdert en hoe je zoekt in de contacten op de blacklist.


  1. Om je blacklist te beheren, ga naar Contacten > Alle contacten in je account.

  2. Op de overzichtspagina van je contacten vind je deze drie tabbladen:
    • Actieve of bevestigde contacten
    • Onbevestigde contacten
    • En geblackliste contacten
  3. Klik op het tabblad Geblacklist. Daar zie je een lijst van alle contacten op je blacklist. Je vindt er de datum waarop ze aan de lijst werden toegevoegd en de reden waarom.

    Contacten die geen campagnes meer kunnen of willen krijgen eindigen hier als je dat hebt ingesteld in de algemene instellingen van je account. Meer informatie over de instellingen kan je vinden in artikels over hoe je contacten op de blacklist configureert en hoe je bounces configureert.

  4. Om een contact gedetailleerder te bekijken in de blacklist, klik je op de naam om de detailpagina te openen. Daar krijg je de volgende informatie:
    • E-mailadres 
    • Reden waarom ze op de blacklist staan
    • Status, afhankelijk van de reden
    • Datum waarop het contact is toegevoegd aan de blacklist
    • Mogelijkheid om het contact van de blacklist te verwijderen, afhankelijk van de reden en de status

Een contact toevoegen aan de blacklist

Contacten op de blacklist zullen een oorzaak toegewezen krijgen op basis van de manier waarop ze werden toegevoegd, manueel of automatisch:

Uitgeschreven

Als een contact je campagnes niet langer wil ontvangen, heeft die de optie zich uit te schrijven. Contacten die dat doen, worden automatisch toegevoegd aan de blacklist. Dat kan je aanpassen in de algemene instellingen in je account, maar we raden aan hen na uitschrijving aan een centrale blacklist toe te voegen om volledig in lijn te zijn met GDPR.

Opgelet
Uitgeschreven contacten kan je van de blacklist halen als je hun toestemming hebt buiten Flexmail.
Spam

Wanneer een contact een e-mail ontvangt dat hij of zij als spam ziet, geven veel mail clients hem of haar de optie die e-mail te markeren als spam. Dat stuurt de e-mail naar de spam folder, waarna de mail client laat weten aan de verzender wat er gebeurd is. Wanneer we een dergelijke notificatie krijgen, plaatsen we dat e-mailadres op je blacklist met die specifieke status.

Opgelet
Het zal niet mogelijk zijn om bovenstaand type contact van de blacklist te verwijderen omdat ze specifiek aangaven je campagnes als spam te zien.
Support tip
Wanneer je uitschrijflink onduidelijk of onzichtbaar is in je e-mail, zal je ontvanger e-mails sneller als spam aanduiden. Dat is slechter voor je reputatie als afzender, dus adviseren we je om uitschrijven zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als contacten niet langer geïnteresseerd zijn, laat je ze beter gewoon weggaan.
Bounced (zacht of hard)

Een contact wordt gezien als ‘bounced’ wanneer we er opeenvolgend meerdere zachte of harde bounces van ontvangen. Hoeveel bounces dat zijn, kan je instellen in de algemene instellingen van je account onder de Bounces. Standaard staat het aantal op 3.

Opgelet
Wanneer we een hard bounce (onbestaand e-mailadres) met bounce code 5.1.1 ontvangen, zijn we zeker dat dat e-mailadres niet meer bestaat. Dat type adres oefent invloed uit op je afleverbaarheid als je ernaar zou blijven sturen. Daarom voegen we het ook meteen toe aan de blacklist. Het e-mailadres bestaat niet volgens de ontvangende mailserver. Om die reden is het niet mogelijk om dit type contact van de blacklist te verwijderen.
Manueel toegevoegd

Contacten kunnen manueel worden toegevoegd door ze een voor een op hun detailpagina als blacklisted aan te duiden of door ze te importeren naar de blacklist.

Om één contact toe te voegen aan de blacklist, open je de detailpagina van dat contact en klik je op Plaats dit contact op de blacklist. Bevestig vervolgens dat je zeker weet dat je dat contact naar de blacklist wil verplaatsen.

Als je een lijst contacten wil toevoegen aan de blacklist, kan je een bestand met alle nodige contacten rechtstreeks importeren in de blacklist. Ga naar de overzichtspagina van contacten en dan naar het tabblad Geblacklist. Klik op het tandwielicoon naast Acties en selecteer Importeer contacten op de blacklist.

Klik op Bladeren om je CSV, Excel of TXT met blacklisted contacten te importeren, en daarna op de knop Start import. Kies eerst welk scheidingsteken je in je bestand gebruikte om gegevens te scheiden van het volgende veld. Daarna, in tegenstelling tot bij een import in de databank, is het niet nodig alle velden van je bestand te linken aan de databankvelden, behalve bij het e-mailadres. Je bestand moet e-mailadressen bevatten voor elk contact dat je aan de blacklist wil toevoegen.

Waarschuwing 
Wanneer je contacten toevoegt aan de blacklist gaan al hun gegevens verloren. Die gegevens kan je daarna niet herstellen.

Exporteer geblackliste contacten

Als je een export wil van je geblackliste contacten ga je naar het tabblad Geblacklist in de overzichtspagina van je contacten. Klik op het tandwielicoon naast Acties en selecteer Exporteer alle contacten. Zodra je klikt op Download CSV begint het bestand te downloaden.

Het exportbestand bevat de e-mailadressen, de reden waarom en het tijdstip waarop de contacten op de blacklist terecht kwamen.


Een contact verwijderen van de blacklist

Contacten belanden op de blacklist met goede reden, maar soms kan het nodig zijn dat je een of meerdere contacten toch moet verwijderen. Er zijn echter twee types contacten waarbij dat niet mogelijk omdat ze de status  geblokkeerd hebben: contacten die je e-mails als spam markeerden en contacten die hard bounceten (onbestaande e-mailadressen).

Contacten kan je individueel of in grote aantallen verwijderen.

Om een enkel contact van de blacklist te verwijderen, open je de detailpagina van dat specifieke contact en klik je op Verwijder dit contact van de blacklist. Daarna bevestig je dat je zeker bent dat je dit contact uit de blacklist wil halen.

Als je meerdere contacten tegelijk wil verwijderen, ga je naar het tabblad Geblacklist op de overzichtspagina van je contacten. Vink de selectievakjes aan bij de contacten die je wil verwijderen en klik op het tandwielicoon naast Acties en selecteer Verwijder (aantal) geselecteerde bounced out, uitgeschreven of manueel toegevoegd contacten. Bevestig dan dat je de geselecteerde contacten wil verwijderen van de blacklist.

Opgelet
Je moet alle acties bevestigen aangezien je de contacten volledig uit je account verwijdert en ze niet terug aan de database toevoegt. Denk eraan die contacten opnieuw toe te voegen aan je database nadat je ze verwijdert van de blacklist.

Een contact zoeken in de blacklist

Als je wil controleren of een bepaald contact is toegevoegd aan de blacklist, kan je de zoekbalk gebruiken bovenaan de overzichtspagina van je blacklisted contacten. Geef het e-mailadres in waarnaar je op zoek bent en als het gevonden wordt zie je waarom het contact werd toegevoegd en wanneer.


Je kan nog veel meer doen in Flexmail
Op zoek naar bijkomende achtergrondinformatie?
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er is een probleem opgetreden bij het registreren van je feedback. Probeer het later opnieuw.

Nog niet gevonden waar je naar op zoek was Contacteer ons Contacteer ons