Over de Rollback functie

Wat is de Rollback functie?

Rollback is een soort back-up van het bericht dat je in de Drag & Drop Builder of HTML Editor aanmaakt.

Terwijl je je bericht aan het maken bent, zullen we automatisch de laatste wijzigingen elke minuut opslaan.  Daarnaast creëer je elke keer dat je je bericht handmatig opslaat, een Rollback versie waar je naar terug kunt gaan. Wij slaan maximaal 10 versies van je bericht op.

Support tip
Wij raden je aan om na elke belangrijke wijziging die je in je bericht aanbrengt, het bericht handmatig op te slaan.

Hoe werkt de Rollback functie in Flexmail?

Voor alle berichten die met de Drag & Drop Builder of HTML Editor worden aangemaakt, wordt de Rollback functie automatisch aangezet.

Rollback is op elk moment beschikbaar vanuit je bericht editor scherm. Je kunt op ieder moment op de Rollback knop klikken en maximaal 10 van je vorige berichtversies bekijken. Aan de datum en tijdstempel kun je herkennen naar welke je terug wilt keren. Bovendien is het mogelijk om een voorbeeld te bekijken van die versie van je bericht. In de voorbeeldmodus kun je een andere versie van het bericht annuleren en bekijken, of ervoor kiezen om de huidige versie van het bericht te wijzigen naar de vorige versie die je hebt bekeken. Zodra je de te gebruiken versie selecteert, zal het Rollback scherm verdwijnen en ben je terug in de bewerkingsmodus, precies waar je gebleven was in die versie van je bericht.

Maak je geen zorgen. Als je teruggaat naar een vorige versie van je bericht in Rollback, worden de latere versies niet onmiddellijk verwijderd. Ze zullen alleen worden verwijderd wanneer je meer dan 10 nieuwe versies aanmaakt. Je kunt teruggaan naar Rollback om te zien welke versies er nu beschikbaar zijn.

Klik op de link om meer te weten te komen over het gebruik van de Rollback functie.