Overzicht instellingen

Er zijn enkele accountinstellingen die standaard kunnen worden aangepast en toegepast op je account. Natuurlijk kan je ze op elk moment opnieuw wijzigen, of in sommige gevallen elke keer dat jeu een nieuw bericht, enquête of formulier maakt (wanneer de instellingen van toepassing zijn op een van deze drie). In je account vind je verschillende categorieën aan instellingen. Sommige categorieën zijn alleen beschikbaar voor accounts met extra betalende functies. In het volgende artikel vind je wat je kunt aanpassen in alle verschillende categorieën.

Algemeen

Profiel aanpassen

Hier kan je de contactgegevens van je bedrijf instellen en de taal van de applicatie veranderen. We tonen de bedrijfsnaam die je hier opgeeft op de publieke profielpagina die je contacten te zien krijgen bij het aanpassen van hun interesses of bij het uitschrijven.

Je kan deze contactgegevens ook gemakkelijk in je berichten verwerken via personalisatie zodat je templates altijd up-to-date blijven.

Meer informatie over personaliseren met placeholders.

Paswoord wijzigen

Via deze pagina kan je het paswoord van je account wijzigen.

Veiligheidsbeleid

In deze instellingen kunt u aangeven om automatisch alle nieuwe IP-adressen goed te keuren, een e-mail te ontvangen wanneer iemand zich aanmeldt vanaf een nieuw IP-adres, een e-mail te ontvangen als iemand 3 keer achter elkaar onjuiste inloggegevens voor uw account gebruikt en de e-mail in te voeren waarnaar de meldingen gaan zal worden verstuurd. U kunt ook het vervalinterval van het wachtwoord instellen en het hergebruik van hetzelfde wachtwoord beperken. De wachtwoordinstellingen worden toegepast op alle gebruikers in uw account.

Facturatie instellingen

Hier kan je de gegevens die we gebruiken op je facturen aanpassen.

Mijn credits

Hier vind je een overzicht van al je aangekochte credit pakketten en hun geldigheid.

Opgelet Deze instelling is alleen zichtbaar voor accounts die credits gebruiken.

Credits Alert

U kunt een Credits Alert activeren en u kunt het minimum aantal credits van uw account definiëren. Als de waarschuwing actief is, stuurt Flexmail je een e-mail als het minimumbedrag is bereikt, zodat je onverwachts geen tegoed meer hebt.

Opgelet Deze instelling is alleen zichtbaar voor accounts die credits gebruiken.

E-mails

Social Media

Voer de URL's in van de social media-pagina's die u standaard wilt instellen voor de social media-knoppen in uw e-mailberichten. U kunt nog steeds de opties kiezen die u hier niet in het bericht zelf invult en handmatig URL's in het bericht plaatst.

Test profiel beheren

Voer voorbeeldwaarden in en selecteer de interesselabels en voorkeuren die zullen worden gebruikt in de voorbeeldweergave van een bericht om uw tijdelijke aanduidingen te testen.

Link Tracking

Geef aan of u alle links in uw berichten in Link Tracking en / of Google Analytics wilt opnemen.

Leer wat Link Tracking is en hoe het werkt in Flexmail.

Contacten

Eigen velden beheren

Je hebt standaard contact velden die je kan gebruiken om data van je contacten op te slaan in je database. Als deze standaardvelden niet voldoen, kan je eigen velden aanmaken. Je kan kiezen tussen de veld types vrije tekst, meerkeuze, numeriek en datum. De hoeveelheid eigen velden die je kan aanmaken hangt af van je abonnement.

Meer informatie over contactvelden.

Bounce instellingen beheren

Bepaal hoe vaak een contactpersoon kan bouncen voordat deze de status 'bounced out' krijgt. Selecteer of uitgeschakelde contacten worden toegevoegd aan de zwarte lijst of worden verwijderd uit uw account.

Leer wat bounces zijn en hoe ze werken in Flexmail.

Huisstijl

Huisstijl aanpassen

Stel de kleuren in die u regelmatig gebruikt tijdens uw communicatie. Deze kleuren verschijnen standaard in de verschillende kleurkiezers in uw account.

Meer informatie over huisstijlinstellingen.

Header en footer aanpassen

Flexmail vult alle e-mailberichten aan met een header (koptekst) en een footer (voettekst). U kunt de header en footer hier in de instellingen verwijderen of u kunt gewoon hun uitlijning wijzigen. Al uw berichten bevatten een afmelding en een updatelink in de voettekst. U kunt aangeven dat u die links uit de voettekst wilt verwijderen in de instellingen, maar houd er rekening mee dat een afmeldlink verplicht is in elk bericht dat u wilt verzenden.

Meer informatie over de header en footer van de e-mail.

Wizard Templates

Pas de huisstijlbanner en het kleurenpalet van Wizard-sjablonen aan naar je eigen huisstijl. De instellingen worden toegepast op alle nieuwe berichten die je met wizard-sjablonen maakt. Op die manier vermijd je ze elke keer aan te passen, maar je kunt nog steeds de standaardinstellingen voor elk bericht overschrijven.

Meer informatie over huisstijlinstellingen.

Data

Formulier instellen

U kunt de standaardtaal en het kleurenpalet van uw formulieren definiëren, een banner uploaden en aangeven of u na elke invulling van het formulier een bevestigingsmail wilt ontvangen. Deze instellingen worden toegepast op alle nieuwe formulieren die u maakt. Op die manier vermijdt u ze elke keer aan te passen, maar u kunt nog steeds de standaardinstellingen voor elk formulier overschrijven.

Meer informatie over huisstijlinstellingen.

Enquête-instellingen

U kunt de standaardtaal en het kleurenpalet van uw enquêtes definiëren, een banner uploaden en aangeven of u na elke voltooide enquête een bevestigingsmail wilt ontvangen. Deze instellingen worden toegepast op alle nieuwe enquêtes die u maakt. Op die manier vermijdt u ze elke keer aan te passen, maar u kunt nog steeds de standaardinstellingen voor elke enquête overschrijven.

Meer informatie over huisstijlinstellingen.

PDF rapportering

Je kan een realtime PDF-rapport genereren met de belangrijkste campagneresultaten. In de instellingen kan je een banner uploaden, aangeven welke informatie je in het rapport wilt zien verschijnen, plannen wanneer je ze wilt ontvangen en de ontvangers selecteren.

Verzenden

Afzenders toevoegen of verwijderen

In deze categorie kunt u Sender verificatie en E-mailauthenticatie instellen voor de e-mailadressen die u gebruikt of wilt gebruiken in uw account.

Meer informatie over afzendervalidatie en e-mail authenticatie

API

Personal access tokens

Met personal access tokens kan je een connectie opzetten met jouw CRM, CMS, website of platform. Om veilige toegang te krijgen tot je Flexmail account kan je hier tokens aanmaken

Naar de Flexmail API documentatie