Standaard formulierinstellingen configureren

In je accountinstellingen kun je de huisstijlkleuren en banner voor je formulier instellen. Ook kun je de notificatie instellingen bepalen. Alles dat je hier instelt zal worden toegepast op nieuwe formulieren die je creëert, maar je kan in elk nieuw formulier altijd nieuwe veranderingen doorvoeren.

1. Om de standaardinstellingen te configureren, ga je naar Instellingen > Formulier instellen in je account.

2. In het eerste gedeelte Kleuren, kun je de taal van je formulieren instellen en het font en de achtergrondkleuren aanpassen of je kunt een CCS bestand toevoegen.

3. In het Banner gedeelte, kun je een banner uploaden die je toegepast wilt hebben aan de bovenkant van je formulieren en de opstelling. Het formaat van de banner zal aangepast worden aan het formulier, maar de ideale afmeting zou een breedte van 600 pixels hebben. Kleiner zou zorgen voor onscherpe beelden.

4. In het laatste gedeelte Notificatie, kun je aangeven of je een bevestigingsmail wilt ontvangen na elk formulier afronding en het e-mailadres invoeren waar de bevestigingsmailtjes naar verstuurd zullen worden.