Geblackliste contacten configureren

Wanneer een contactpersoon aangeeft dat hij geen e-mails van je wil ontvangen via de uitschrijflink in een bericht, worden ze automatisch naar de blacklist verplaatst. Uitgeschreven contacten kunnen zich echter nog steeds abonneren op de berichten als ze van gedachten veranderen. In de accountinstellingen kunt je deze twee instellingen vinden en ze indien nodig wijzigen.


  1. Om de instellingen voor de blacklist te configureren, gaat je naar Instellingen > Blacklist in het account.
  2. Je kunt ervoor kiezen om afmeldingen automatisch aan deblacklist toe te voegen. Hun e-mailadressen worden uit de actieve database verwijderd. Contacten op de blacklist kunnen niet opnieuw worden aangemaakt of geïmporteerd.
  3. Je kunt ervoor kiezen om contacten op de blacklist opnieuw te laten aanmelden via een opt-in formulier. Als een contact zich opnieuw aanmeldt, wordt deze van de blacklist verwijderd.

    Support tip
    Beide opties zijn standaard aangevinkt. Het wordt aanbevolen om uitgeschreven abonnees naar de blacklist te verplaatsen om er zeker van te zijn dat je geen ongewenste e-mails verzendt, maar hen toch de mogelijkheid biedt om zich opnieuw te abonneren.


Je kan nog veel meer doen in Flexmail
Op zoek naar bijkomende achtergrondinformatie?
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er is een probleem opgetreden bij het registreren van je feedback. Probeer het later opnieuw.

Nog niet gevonden waar je naar op zoek was Contacteer ons Contacteer ons