Configureer de velden op je standaard update pagina

Elk e-mailbericht bevat een link met een updateformulier via de automatische footer. Als je geen opt-informulier koppelt aan de segmenten waarnaar de campagne verzonden wordt, valt Flexmail terug op het standaard update formulier voor dat bericht. Hierop kan een contact zijn eigen informatie nakijken en indien nodig aanpassen of aanvullen. Dit is de beste manier om de gegevens van jouw contacten in de database up to date te houden. Als het standaard updateformulier wordt gebruikt, kun je vanuit de accountinstellingen aangeven welke velden de contacten kunnen bijwerken.

1. Ga naar Instellingen > Profiel bewerken gedeelte van het account.
  2. Selecteer de velden die je de contacten wilt laten bijwerken en opslaan.