De Rollback functie gebruiken

Rollback is een soort back-up van het bericht dat je aanmaakt in de Drag & Drop Builder of de HTML Editor. Je kunt op elk willekeurig moment het huidige bericht dat je aan het maken bent terugdraaien naar een vorige versie. Tot 10 eerdere versies van je bericht worden altijd bewaard.

Support tip
Als je teruggaat naar een vorige versie van je bericht in Rollback, worden de latere versies niet onmiddellijk van de Rollback lijst verwijderd. Ze zullen alleen worden verwijderd wanneer je meer dan 10 nieuwe versies aanmaakt - we zullen slechts 10 van je laatste berichtversies bewaren. .

Drag & Drop Builder

1. Zoek in de rechterbovenhoek de tijdstempel op wanneer het bericht waar je mee bezig bent voor het laatst is opgeslagen.
  2. Op deze manier open je je Versiebeheer. Klik op een versie waar je naar terug wilt gaan.

3. Bekijk nu een voorbeeld van het bericht, zoals het er op dat moment uitzag op die datum. Klik onderaan op Annuleren als je niet tevreden bent, of op Gebruiken als je terug wilt naar die versie van het bericht.

Wizard Template

Op dit moment is er geen Rollback functionaliteit in de Wizard Template.

HTML Editor

1. Wanneer het bericht wordt geopend, scroll je helemaal naar beneden en zie je de Rollback knop.

2. Je zult maximaal 10 Rollback lijsten aantreffen, met een tijdstempel van wanneer ze zijn gemaakt, met onderaan je huidige 'Concept'. De lijsten met een tijdstempel zijn eerdere versies van je bericht. Je kunt teruggaan naar een van deze versies en er je huidige versie van maken waar je aan werkt. We raden je aan om eerst de berichtversies te bekijken. Klik op het Voorbeeld pictogram helemaal rechts.
  3. Om vervolgens terug te gaan naar een bepaalde versie, klik je op de radio knop ervoor en vervolgens op de Rollback knop onderaan.