Over Bericht controle

Wat is Bericht controle?

De bericht controle is een heel nuttig hulpmiddel dat je kunt gebruiken om de lay-out te controleren en anti-spam analyse uit te voeren om je berichten te proeflezen vlak voordat je ze verstuurt. Het is beschikbaar in je berichtenlijst of in het voorbeeld van een bericht. We raden je aan je controle alleen uit te voeren wanneer je bericht klaar is voor de laatste afwerking.
Lay-out controle
Het eerste deel van de check is gericht op de layout van je bericht in de verschillende e-mailclients. Je krijgt een lijst met populaire desktop-, mobiele en online e-mail apps op naam te zien, en vervolgens een thumbnail.

Als je op de thumbnail klikt, zie je je bericht precies zoals het eruit zou zien voor de contactpersoon die het opent. De layout, de uitlijning en kleuren. Gebruik de knoppen bovenaan om te wisselen tussen een berichtversie met of zonder afbeeldingen. Als het bericht niet volledig wordt geladen vanwege een slechte verbinding of als de e-mailclient je afbeeldingen blokkeert, wil je dat je bericht er nog steeds goed en aantrekkelijk uitziet. De Bericht Controle tool helpt je om dat te bereiken.

Support tip
Gebruik je rapporten om te weten te komen welke e-mailclients je contacten het meest gebruiken. Zorg ervoor dat je extra aandacht besteedt aan die e-mailclients wanneer je je voorbeelden bekijkt.

Anti-spam analyse

Het tweede deel van je bericht controle is gericht op de content. Om precies te zijn, of het door de spamfilters heen komt.

Het zal een spam algoritme controle uitvoeren om je te laten weten of je bericht door de spamfilters van de meest populaire e-mailproviders en e-mailclients zal komen en daarmee sluit je de kans uit dat het niet je hele doelgroep bereikt.

Welke algoritmes gebruikt de Bericht controle?

Voorbeeld van je bericht op verschillende desktop, mobiele en webgebaseerde mail apps.

Desktop email clients Web-based email clients Mobile email clients
Apple Mail 12 Dark AOL Mail Gmail App (Android)
Lotus Notes 8.5 Gmail Gmail App (iOS)
IBM Notes 9 Yahoo! Mail Outlook
Outlook 2010 Outlook.com iPad (Retina)
Outlook 2013 Office 365 iPad Mini
Outlook 2016 (Windows) iPhone 7
Outlook 2016 (Mac) iPhone 7 Plus
Outlook 2019 iPhone 8
Thunderbird 60 iPhone 8 Plus
Windows 10 Mail

Zorg ervoor dat de inhoud van je bericht door populaire spamfilters en beveiliging van e-mailclients heen komt (spam analyseert e-mailclients).

Spam filters Email client protections
Barracuda  Apple Mail 12 (Dark Mode)
Gmail  Lotus Notes 8.5
GMX.de  IBM Notes 9
Mail.com  Outlook 2010
Symantec.Cloud  Outlook 2013
Outlook  Outlook 2016 (Windows)
Sender ID  Outlook 2016 (Mac)
SpamAssassin Outlook 2019
Thunderbird 60
Windows 10 Mail
AOL Mail (Firefox)
Gmail (Firefox)
Yahoo! Mail (Firefox)
Outlook.com (Firefox)
Office 365 (Firefox)

Opgelet
Om een bericht controle uit te voeren, moet je over controle credits beschikken. Neem contact op met ons verkoopsteam voor meer informatie.