Over categorieën

Wat zijn categorieën?

Voor een beter overzicht kunnen jouw campagnes, berichten, formulieren, enquêtes, landing pages en workflows in verschillende categorieën worden ingedeeld. Door een Flexmail-account aan te maken, wordt een standaard categorie Mijn categorie aangemaakt. Je kunt zelf je eigen categorieën aanmaken, bijvoorbeeld:

• Nieuwsbrieven
  • Update e-mails
  • Uitnodigingen/evenementen
  • ...

Hoe werken de categorieën in Flexmail?

Als je naar Campagnes, Berichten, Formulieren, Enquêtes, Landing pages of Workflows van je Flexmail-account gaat, zie je een Categorieën-knop. Door erop te klikken, kun je alle bestaande categorieën voor dat gedeelte zien.

Hier kun je je categorieën beheren. Je kunt:

• Een nieuwe categorie aanmaken
  • Een categorie bewerken
  • Een categorie verwijderen
  • De categorie wijzigen

Nadat je je categorieën hebt aangemaakt, kun je direct kiezen hoe je je onderdelen in categorieën wilt indelen. In elke eerste stap van het maken van je berichten, campagnes, formulieren, enquêtes, landing pages en workflows kun je de juiste categorie selecteren.